Zvonimir Home Mapa weba Kontaktirajte nas
HrvatskiEnglishGermanRussian Zvonimir, Gotovčeva 1, HR-10000 Zagreb, Tel: 01 4670 684, Fax: 01 4670 681  
www.zvonimir.biz   
   Povijest

King RoulettesKing Roulettes


Posjetite naše nove web stranice:

www.zvonimir-hitech.com

www.kingroulettes.com
O NAMA

Zvonimir

Firma se bavi sa proizvodnjom proizvoda visoke tehnologije na područjima strojarstva, elektronike i software-a.

Trenutno nam je osnovna preokupacija proizvodni program "King-Roulettes" koji proizvođačima automatskih ruleta nudi sve komponente visoke tehnologije (cilindri automatskih ruleta, elektronika i software za automatski rulet) a od nedavno obuhvaća i kompletne automatske rulete te manualne cilindre ruleta.

Osim toga kontinuirano radimo na dugoročnom projektima razvoja software-a za organizaciju i praćenje poslovanja "VPM" namijenjenog proizvodnim firmama poput naše.

U okviru tog projekta osobito smo usredotočeni na usavršavanje vlastite organizacije proizvodnje i praćenja poslovanja koje treba biti referenca za buduće korisnike tog proizvoda.
Firma obavlja djelatnost na tri lokacije:

Hrvatska, Zagreb - Centar
Tim stručnjaka na područjima strojarstva, elektronike i softwarea koji kontinuirano radi na cjelokupnom razvoju i prodaji.

Hrvatska, Zagreb - Markuševac
Manji proizvodni pogon namijenjen za proizvodnju strojnih dijelova za potrebe proizvodnog programa. Na ovoj je lokaciji 1981. osnovana firma pa je danas najveća vrijednost ovog pogona dugo godina stvarana ekipa iskusnih majstora s kakvom raspolaže rijetko koja firma.

Bosna i Hercegovina, Laktaši
Kao nosioc proizvodnje ovaj je pogon organiziran za industrijsku proizvodnju proizvoda iz našeg proizvodnog programa.
Pogon je opremljen modernim cnc-strojevima a organizacija proizvodnje popraćena softwerom vlastite proizvodnje je na zavidnom nivou zahvaljujući tome što nam je i to jedna od djelatnosti.

Glavna prednost ovog pogona koja našim proizvodima omogućava nedostižnu konkurentnost na svjetskom tržištu jest poslovanje oslobođeno poreza te najniži troškovi kvalitetne radne snage u regiji.

Što nudimo tržištu

Trenutno su naši kapaciteti zadovoljavajuće popunjeni vlastitim proizvodnim programom "King-Roulettes" čiji nam kontinuitet daje neophodnu sigurnost.

Zahvaljujući visokom tehnološkom nivou na područjima strojarstva, elektronike i software-a u stanju smo preuzimati najzahtjevnije projekte i u mogućnosti usvajati nove proizvode visoke tehnologije počevši od razvoja do uhodane proizvodnje te smo na tom području otvoreni za suradnju.

Ono čemu težimo jest dugoročna i kontinuirana suradnja gdje partneru možemo ponuditi isključivo naš proizvod za koji u potpunosti možemo garantirati.NOVOSTI | O NAMA | DJELATNOSTI | KONKURENTNOST | KONTAKT | MAPA WEBA
Izrada web stranica WEB Marketing
POSJETITE NAŠE NOVE WEB STRANICE! X

Poštovani/a,
trenutno se nalazite na našim starim web stranicama koje sadrže stare i nevažeće informacije i uskoro će biti ugašene.

Molimo da posjetite naše nove web stranice:

Tvrtka: www.cti.hr
Proizvodni program: www.kingroulettes.com

Ugodno surfanje :)