EnglishHrvatskiRussian
 

 King Roulettes

Konkurentnost   

  :: Asortiman
  :: Konkurentnost
  :: Kvaliteta
  :: Tvrtka
  :: Sajmovi
  :: Kontakt
  :: Mapa weba
  :: Slike
  :: Home

Posjetite naše nove web stranice:

www.zvonimir-hitech.com

www.kingroulettes.com
Proizvodni pogon nalazi se u Bosni i Hercegovini gdje su najniži porezi u regiji te nam je dostupna kvalitetna i jeftina radna snaga dok je u Zagrebu smještena logistika i razvoj - tim stručnjaka na području strojarstva, elektrotehnike i informatike.

Proizvodi se proizvode modernim tehnologijama sa cnc strojevima, dok je praćenje proizvodnje i kontrola troškova na najvišem nivou.

Serijska proizvodnja za 40 proizvođača automatskih ruleta daje nam veliku prednost pred konkurencijom, u proizvodnji primjenjujemo tehnologije koje su neisplative kod manjih serija što povisuje produktivnost.

Dio proizvodnje odnosi se na naše skladište što nam uvelike smanjuje rok izrade od dana narudžbe, a ponekad je moguće da kupac dobije traženi proizvod odmah.

Naš je proizvod trenutno najkompletniji na tržištu a gore spomenuti faktori i želja da se zarada ostvaruje kontinuirano na velikoj količini omogućuju nam da ponudimo bezobrazno niže cijene od konkurencije.

Uz naš proizvod proizvođač, elektronskog ruleta dobiva kvalitetno riješen najzahtjevniji dio elektronskog ruleta, tako da glavninu svojih resursa može usmjeriti na dizajn i prodaju te tako realizirati značajnu dobit.


* Kliknite na slike kako biste ih uvećali!

  Automated Gaming Technologies, Gotovčeva 1, 10000 Zagreb, Hrvatska, Tel/fax: 01 4670 684, e-mail: info@zvonimir.biz
POSJETITE NAŠE NOVE WEB STRANICE! X

Poštovani/a,
trenutno se nalazite na našim starim web stranicama koje sadrže stare i nevažeće informacije i uskoro će biti ugašene.

Molimo da posjetite naše nove web stranice:

Tvrtka: www.cti.hr
Proizvodni program: www.kingroulettes.com

Ugodno surfanje :)